Baby Bok Choy cu Sherry și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Baby Bok Choy cu Sherry și Prosciutto. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, bulion de pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Baby Bok Choy cu Sherry și Prosciutto, Bok Choy Fiert Cu Sherry Și Prosciutto, și Shanghai Bok Choy / Baby Bok Choy (2 în 1 Mese) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți uleiul și usturoiul într-o tigaie mare, pe bază de grele, cu capac.
Se încălzește la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent până când usturoiul începe să sfârâie, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătățile baby bok choy. Folosiți clești pentru a întoarce bucățile în ulei. Se condimentează cu sare. Când frunzele bok choy încep să se ofilească, adăugați sherry, întorcând din nou bucățile.
Adăugați bulionul de pui, sosul de soia și zahărul. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți până când blaturile bok choy sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, aproximativ 5 minute.
Folosind clești, transferați bok choy pe o farfurie, lăsând lichidul de gătit în tigaie.
Bateți suspensia de amidon de porumb în lichidul de gătit. Fierbeți până când lichidul s-a îngroșat, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați bok choy înapoi în tigaie.
Adăugați prosciutto și aruncați rapid pentru a acoperi bok choy cu bulion și amestecați cu prosciutto. Condimentează după gust cu sare.