Baba Ghanoush picant și gros

Baba Ghanoush picant și gros
Picant și indesata Baba Ghanoush este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 3,11 USD pe porție. O porție conține 530 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, vinete globe, suc de lămâie din 2 lămâi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați o vinete, tulpină și tăiați-o în felii groase de 1/2 inch pe lungime. Pierceți pielea celei de-a doua vinete cu o furculiță peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Condimentați feliile de vinete cu sare și periați cu ulei. Grătiți feliile de vinete peste partea fierbinte a grătarului până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Răsturnați feliile și continuați să grătiți până când a doua parte s-a rumenit și vinetele s-au înmuiat, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați feliile de vinete pe o tăietură și tăiați-le în zaruri de 1/2 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Așezați al doilea vinete întregi pe partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când pielea se întunecă și ridurile și vinetele sunt uniform moi atunci când sunt presate cu clești, aproximativ 45 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți vinetele de pe grătar și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Setați un filtru de plasă fină peste castron sau în chiuvetă. Tăiați vinetele întregi și tăiați vinetele pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate pulpa de pe piele și puneți pulpa în strecurătoare; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați pulpa să se scurgă timp de 3-5 minute.
8
Transferați pulpa într-un castron mare și amestecați cu un tel până când vinetele sunt rupte, dar totuși groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Bateți în 1/2 cană de ulei, suc de lămâie, tahini, boia de ardei, usturoi și chimen. Se amestecă feliile de vinete tăiate cubulețe și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
TahiniTahini
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se pune la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, stropiți uleiul de măsline peste baie și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista