Baba Ghanoush picant și gros

Baba Ghanoush picant și gros
Picant și indesata Baba Ghanoush este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 3,11 USD pe porție. O porție conține 530 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, vinete globe, suc de lămâie din 2 lămâi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați o vinete, tulpină și tăiați-o în felii groase de 1/2 inch pe lungime. Pierceți pielea celei de-a doua vinete cu o furculiță peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Condimentați feliile de vinete cu sare și periați cu ulei. Grătiți feliile de vinete peste partea fierbinte a grătarului până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Răsturnați feliile și continuați să grătiți până când a doua parte s-a rumenit și vinetele s-au înmuiat, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați feliile de vinete pe o tăietură și tăiați-le în zaruri de 1/2 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Așezați al doilea vinete întregi pe partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când pielea se întunecă și ridurile și vinetele sunt uniform moi atunci când sunt presate cu clești, aproximativ 45 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți vinetele de pe grătar și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Setați un filtru de plasă fină peste castron sau în chiuvetă. Tăiați vinetele întregi și tăiați vinetele pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate pulpa de pe piele și puneți pulpa în strecurătoare; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați pulpa să se scurgă timp de 3-5 minute.
8
Transferați pulpa într-un castron mare și amestecați cu un tel până când vinetele sunt rupte, dar totuși groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți în 1/2 cană de ulei, suc de lămâie, tahini, boia de ardei, usturoi și chimen. Se amestecă feliile de vinete tăiate cubulețe și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
TahiniTahini
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se pune la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, stropiți uleiul de măsline peste baie și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista