Baba Ghanoush
Baba Ghanoush ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Așezați vinetele pe foaia de copt și faceți găuri în piele cu o furculiță. Prăjiți-l timp de 30 până la 40 de minute, rotind ocazional sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor și puneți-l într-un castron mare cu apă rece.
Scoateți din apă și îndepărtați pielea.
Puneți vinetele, sucul de lămâie, tahini, semințele de susan și usturoiul într-un blender electric și piureul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Transferați amestecul de vinete într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și amestecați încet în ulei de măsline. La frigider timp de 3 ore înainte de servire.