Baba Ghanoush ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Așezați vinetele pe foaia de copt și faceți găuri în piele cu o furculiță. Prăjiți-l timp de 30 până la 40 de minute, rotind ocazional sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Scoateți din cuptor și puneți-l într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
4
Scoateți din apă și îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Puneți vinetele, sucul de lămâie, tahini, semințele de susan și usturoiul într-un blender electric și piureul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De Susan
Suc De Lămâie
Vinete
Usturoi
Tahini
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați amestecul de vinete într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și amestecați încet în ulei de măsline. La frigider timp de 3 ore înainte de servire.