Avon ' s End Of Summer duminică dimineața tort de cafea cu piersici
Avon sfârșitul verii duminică dimineața piersic cafea tort necesită în jurul valorii de 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sirop de arțar, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Avon ' s End Of Summer duminică dimineața tort de cafea cu piersici, Tort De Cafea De Duminică Dimineața, și Duminică Dimineața Tort De Cafea Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună 1/2 cană zahăr brun, sirop de arțar, iaurt de piersici, banană, 1/4 cană unt topit, ou și ovăz într-un bol mare până se amestecă bine. Lăsați amestecul să se odihnească până când ovăzul s-a înmuiat, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(carton Bloc)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați făina universală, 3/4 cană făină integrală de grâu, praf de copt, bicarbonat de sodiu, 2 lingurițe scorțișoară și sare într-un bol. Se amestecă amestecul de făină și piersicile în amestecul de banane până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
(carton Bloc)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Amestecați nucile pecan, 1/2 cană făină integrală de grâu, 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană unt topit și un vârf de scorțișoară într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți amestecul de pecan peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate să se răcească complet pe un suport de sârmă.