Avocado-Tomatillo Dip cu chipsuri de pita de chimen
Avocado-Tomatillo Dip cu chipsuri de pita de chimen este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri Picante De Chimen Pita, DIP DE VINETE ȘI PĂTLAGINĂ CU CHIPSURI DE PITA DE CHIMEN (BORONIA), și Dip de anghinare-Crab cu chipsuri de pita praf de chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti chipsuri, acoperiți partea aspră a fiecărei jumătăți de pita cu spray de gătit; presărați jumătățile de pita uniform cu semințe de chimen, oregano și 1/2 linguriță sare kosher.
Tăiați fiecare jumătate de pita în 8 pene; aranjați pene într-un singur strat pe foi de copt.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Pentru a pregăti scufundarea, aruncați cojile și tulpinile din tomatillos.
Așezați tomatillos într-o cratiță mică; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie. Se răcește la temperatura camerei.
Așezați tomatillos, ceapă, coriandru, jalapeo și 1/2 linguriță de sare într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați smântână și avocado; procesați până se omogenizează.