Avocado Taco Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 14 porții cu 402 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, smântână, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Cremă De Avocado Cu Scallions, și Avocado Taco Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spread fasole într-o mică adâncime 2-1/2-qt. dish. Într-un castron mic, combinați smântână, maioneză și condimente taco; răspândit peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Kilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se presară cu ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3
Într-un castron mare, amestecați avocado cu sucul de lămâie, sarea și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional