Avocado la grătar "guacamole" cu parmezan și busuioc

Avocado la grătar
Rețeta Avocado la grătar "guacamole" cu parmezan și busuioc ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 257 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Creveți Margarita cu guacamole de Avocado la grătar, și Salată feliată de roșii și Avocado cu busuioc și parmezan ras pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista