Avocado, Grapefruit și inimi de salată de palmier

Avocado, Grapefruit și inimi de salată de palmier
Avocado, Grapefruit și inimi de salată de palmier ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 467 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, concentrat de tamarind, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grapefruit și inimi de salată de palmier, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Salată de Grapefruit, inimi de palmier și creveți.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul roșu, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o placă de tăiere, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați secțiunile de grapefruit în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3
Strângeți membranele de grapefruit peste un castron mic și rezervați 1/4 cană din sucul de grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți concentratul de tamarind, sucul proaspăt de lămâie, zahărul, sosul de pește și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți uleiul de canola într-un jet subțire. Condimentează sosul de salată cu sare și Tabasco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Transferați bucățile de grapefruit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați avocado, ceapă, inimi de palmier, coriandru și pansament. Aruncați ușor și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista