Avocado, Grapefruit și inimi de salată de palmier
Avocado, Grapefruit și inimi de salată de palmier ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 467 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, concentrat de tamarind, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grapefruit și inimi de salată de palmier, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Salată de Grapefruit, inimi de palmier și creveți.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul roșu, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o placă de tăiere, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Tăiați secțiunile de grapefruit în bucăți de mușcătură.
Strângeți membranele de grapefruit peste un castron mic și rezervați 1/4 cană din sucul de grapefruit.
Bateți concentratul de tamarind, sucul proaspăt de lămâie, zahărul, sosul de pește și chimenul.
Bateți uleiul de canola într-un jet subțire. Condimentează sosul de salată cu sare și Tabasco.
Transferați bucățile de grapefruit într-un castron mare.
Adăugați avocado, ceapă, inimi de palmier, coriandru și pansament. Aruncați ușor și serviți imediat.