Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Avocado cu vinetă caldă de pătrunjel cu slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 328 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână avocado copt ferm, suc de lămâie, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinetă Caldă De Slănină-Ciuperci, Vinaigretă De Slănină Caldă, și Saut carne de pui cu sos de Bacon cald.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mic pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scurge pe prosoape de hârtie; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. grăsime de slănină. Împărțiți pene de avocado între 4 farfurii.
Încălziți grăsimea de slănină rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
5
Adăugați usturoiul, 1/4 cană de apă, sucul de lămâie și zahărul și fierbeți 1 minut, amestecând. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul și se sfărâmă în slănină. Se toarnă imediat peste pene de avocado și se servește.