Avgolemono
Nevoie de o garnitură fără lactate? Avgolemono ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 96 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, ouă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), Avgolemono, și Soupan Avgolemono pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fierbere.
Adăugați orzo, orez sau pastina și gătiți până se înmoaie, dar totuși al dente, aproximativ 7 minute (20, dacă folosiți orez). Se condimentează cu sare și piper și se reduce focul la minim; se fierbe la foc mic.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ouăle și sucul de lămâie până se omogenizează.
Puneți aproximativ 1 cană de bulion fierbinte în amestecul de ouă și lămâie, apoi bateți pentru a combina.
Adăugați amestecul înapoi în cratița care fierbe. Se amestecă doar până când supa devine opacă și se îngroașă pe măsură ce ouăle se gătesc, 1 până la 2 minute.
Adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți, și serviți.
Pentru copilul tău agățat de șorț, scoate puțin orzo nefiert într-un recipient Tupperware cu capac: maraca instantanee!