Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă automată. Această rețetă face 8 porții cu 217 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole nordică remarcabilă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Mai Bine Decât Cele Mai Bune Fasole Coapte! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați apă proaspătă pentru a acoperi fasolea cu aproximativ inch. Aduceți la fierbere, apoi reglați căldura, astfel încât fasolea să fiarbă ușor, neacoperită. Gatiti aproximativ 1 ora, sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgere.
4
Așezați fasolea în oală de fasole de 3 litri sau caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine.
6
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit de 300 de metri până când fasolea este din nou fragedă și colorată la fel de maro ca sosul din jurul lor, aproximativ 6 ore. Amestecați fasolea cel puțin o dată pe oră în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe