Autocolante Oală De Porc: Gyoza
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Autocolante pentru oală de porc: Gyoza ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, carne de porc măcinată, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rețetă Gyoza (autocolante japoneze de porc și creveți), Gyoza (Autocolante Oală), și Japoneză Gyoza Oală Autocolante.
Instrucțiuni
Fierbeți piei wonton într-o oală mare cu apă până la al dente și scurgeți bine,
Așezați piei wonton pe o suprafață de hârtie cerată.
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare.
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o tigaie la foc mediu-mare până când strălucește, adăugați carnea de porc și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana incepe sa se rumeneasca, amestecand des. Îndepărtați orice exces de grăsime din tigaie și adăugați scallions, ghimbir și sos de soia. Gatiti pana cand aromele sunt bine integrate.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească.
Creați o suspensie într-un castron mic, amestecând treptat 2 linguri de apă în amidonul de porumb.
Se toarna 1 lingurita de amestec de porc fiert pe fiecare dintre wontons. Îndoiți fiecare pentru a închide și sigila marginile închise cu suspensia de amidon de porumb.
Adăugați wontonii umpluți în coșul unei friteuze adânci în loturi pentru a le împiedica să fie supraaglomerate și, eventual, să se lipească între ele. Se prăjesc 2 până la 3 minute până se rumenesc și se scurg pe prosoape de hârtie.
Serviți cald cu sos de soia.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinăria Bunei Speranțe Bush Vine Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.