Autocolante oală ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 298 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți apă, tulpini de bok choy, frunze ferm de bok choy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și BBQ Oală autocolante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura, mai întâi apă blanch bok choy. Într-o oală, aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1 lingură de sare și bicarbonatul de sodiu (dacă utilizați). Când apa revine la fierbere, adăugați tulpinile bok choy și lăsați apa să revină la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Bok Choy
Apă
Sare
3
Adăugați frunzele de bok choy și blanch timp de 1 minut, sau până când frunzele devin verde aprins. Opriți imediat căldura. Rulați apă rece în oală, apoi scurgeți apa. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy Frunze
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Într-un castron mare, așezați bok choy, 1 linguriță de sare și toate ingredientele de umplutură rămase. Folosind o lingură de lemn sau 2 perechi de bețișoare de lemn, amestecați ingredientele împreună, amestecându-le într-o direcție. Amestecarea în acest fel asigură că amestecul va deveni o umplutură coezivă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la noapte. Cu cât se odihnește mai mult, cu atât va fi mai ușor să lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Betisoarele
Bol
5
Pentru a face aluatul: într-un castron mare, Așezați făina și faceți o fântână în centru. Adăugați treptat apa în fântână și folosiți degetele pentru a o combina cu făina până când este absorbită și se formează un aluat ferm. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați puțină apă. Frământați aluatul în castron timp de aproximativ 15 minute, sau până când este neted și elastic. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați să se odihnească timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Praf o suprafață de lucru cu făină. Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale. Lucrați cu 1 bucată la un moment dat și păstrați-le pe celelalte acoperite cu cârpa umedă. Folosind palmele, rulați într-un buștean lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
7
Tăiați transversal în 12 bucăți egale. Folosind un sucitor mic, întindeți fiecare piesă într-o rundă de 3 inci. Păstrați suprafața de lucru bine prăfuită cu făină în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
8
Așezați 1 rundă pe palma unei mâini, așezați 1 lingură de umplutură pe centru și pliați runda într-o jumătate de lună. Folosind degetul mare și arătătorul celeilalte mâini încrețiți cusătura închisă, făcând de la 5 la 7 pliuri. Repetați pentru a forma mai multe găluște până când sunt folosite toate rundele. Acoperiți găluștele cu folie de plastic pentru a preveni uscarea lor, apoi repetați cu cele două bucăți de aluat rămase în două loturi pentru a face un total de 36 de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Într-o tigaie din fontă, încălziți 3 linguri de ulei de arahide la foc mare. Când apare un fir de fum alb, opriți focul și puneți 18 găluște în tigaie. Porniți focul la mediu și lăsați găluștele să gătească timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se lasă găluștele să gătească timp de 7 până la 10 minute sau până când apa se evaporă. Reduceți focul la minim și lăsați găluștele să gătească timp de aproximativ 2 minute, sau până când sunt maronii aurii pe fund și pielea este translucidă deasupra. Pentru a vă asigura că găluștele se gătesc uniform, mutați tigaia înainte și înapoi pe arzător pentru a distribui căldura uniform și pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți într-un vas încălzit și serviți. Deoarece aceste găluște sunt cel mai bine consumate fierbinți, serviți în loturi.
1
Aceste găluște pot fi congelate nefierte până la 6 săptămâni. Pudrați-le liberal cu făină pentru a preveni lipirea, apoi stivuiți-le îngrijit, separând straturile cu foi de hârtie cerată. Apoi, înfășurați-le într-un strat dublu de folie de plastic, apoi înfășurați din nou în folie de aluminiu rezistentă și alunecați în congelator. Pentru a le găti, dezghețați și lăsați să ajungă la temperatura camerei, apoi gătiți conform instrucțiunilor.Aceste găluște sunt consumate cu un sos de scufundare cu oțet de ghimbir, care este la fel de tradițional pe cât sunt. Într-un castron, amestecați împreună 1/3 cană de oțet de vin de orez roșu, 1/4 cană de ghimbir decojit și mărunțit fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sos De Scufundare
Oțet
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Folie De Plastic
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute înainte de utilizare. Apoi serviți sosul într-un castron comun, din care fiecare restaurant poate lingura sosul peste o găluște. Face 8 până la 10 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
De la stăpânirea artei gătitului chinezesc de Eileen Yin-Fei Lo. Text copyright 2009 de Eileen Yin-Fei Lo; fotografii Copyright 2009 de Susie Cushner. Publicat de Chronicle Books LLC.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.