Autentic New Orleans fasole roșie și orez

Autentic New Orleans fasole roșie și orez
Autentic New Orleans fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 310 calorii. 324 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână salvie, cimbru, condimente creole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Roșie Și Orez Din New Orleans, Fasole roșie și orez din New Orleans, și Fasole Roșie Și Orez Din New Orleans.

Instrucțiuni

1
Topiți scurtarea într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ardeiul gras in scurtare fierbinte pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ScurtareaScurtarea
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați apa, fasolea roșie și cârligul de șuncă într-o oală mare; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de ceapă în apă; adăugați cârnați afumați și țelină în apa clocotită; reveniți la fierbere. Se amestecă frunzele de dafin, condimentul creol, cimbru și salvie în apa clocotită. Reduceți căldura la minim, așezați un capac pe oală și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FasoleFasole
Ham HockHam Hock
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți și aruncați jaretul de șuncă și frunzele de dafin; se amestecă sosul de ardei iute și se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Orez AlbOrez Alb
Ham HockHam Hock
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista