At-Atenție Pui La Grătar

At-Atenție Pui La Grătar
La-atenție pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 536 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Atenție, Elicoptere, Cocktailul de atenție de la Hawthorne, și Sandvișuri cu pui și piper la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele opt ingrediente. Slăbiți ușor pielea din pieptul de pui; frecați ulei de măsline și 2 linguri amestec de condimente sub piele. Frecați amestecul de condimente rămas peste piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. La frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Se toarnă o treime din bere. Trageți cu atenție găuri suplimentare în partea superioară a cutiei cu un deschizător de conserve. Ținând puiul cu picioarele îndreptate în jos, coborâți puiul peste cutie, astfel încât să umple cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Deschizător De ConserveDeschizător De Conserve
5
Puneți puiul peste tava de picurare; grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de la 180 la 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Scoateți puiul din grătar; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți puiul din cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista