At-Atenție Pui La Grătar
La-atenție pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 536 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Atenție, Elicoptere, Cocktailul de atenție de la Hawthorne, și Sandvișuri cu pui și piper la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele opt ingrediente. Slăbiți ușor pielea din pieptul de pui; frecați ulei de măsline și 2 linguri amestec de condimente sub piele. Frecați amestecul de condimente rămas peste piele.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. La frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Se toarnă o treime din bere. Trageți cu atenție găuri suplimentare în partea superioară a cutiei cu un deschizător de conserve. Ținând puiul cu picioarele îndreptate în jos, coborâți puiul peste cutie, astfel încât să umple cavitatea corpului.
Puneți puiul peste tava de picurare; grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de la 180 la 1.
Scoateți puiul din grătar; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți puiul din cutie.