Astakos Spiros-Homar

Astakos Spiros-Homar
Astakos Spiros-homar este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1267 calorii, 84G de proteine, și 83g de grăsime. Pentru $10.54 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mărar, maioneză, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Când gătiți homar, asigurați-vă că homarul este în viață. Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și scufundați homarul, coada mai întâi, în apă și gătiți timp de 8 până la 10 minute. Coaja ar trebui să devină portocalie strălucitoare. Odată ce homarii s-au răcit, tăiați homarul în jumătate, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți întregul interior al capului și clătiți. Într-un castron, amestecați împreună carnea de crab, maioneza, oul, 3/4 cană pesmet, scallions, fulgi de chile, mărar, sare și piper. Cu jumătățile de homar pe partea lor, cu carnea în sus, umpleți capul cu umplutură de carne de crab, presărați cu pesmetul rămas și coaceți într-un cuptor de 350 de grade până se încălzește și firimiturile de pâine s-au rumenit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabmeatCrabmeat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista