Aspic De Tomate
Tomato Aspic este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Aspic De Tomate, Castravete-Tomate Aspic, și Aspic De Caise.
Instrucțiuni
Se dizolvă complet gelatina în apă clocotită într-un vas de amestecare.
Combinați sucul de legume, sosul worcestershire, frunza de dafin și cuișoarele într-o cratiță; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți 10 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin și cuișoarele.
Se amestecă ceapa și țelina în sucul de legume.
Se toarnă amestecul de suc de legume peste gelatina dizolvată; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
La frigider până se fixează complet, aproximativ 1 oră.