Asparagus Sformato cu Fondata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Asparagus Sformato cu Fondatan. O porție conține 925 calorii, 27G de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 2,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 64%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sformato di Asparagi (terină de sparanghel), Sparanghel Sformato, Fondanta + Tigaie Cu Roșii, și Sformato.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri până la spumare.
Se ia de pe foc și se amestecă făina cu un tel. Gatiti la foc mic timp de 4 pana la 5 minute, amestecand continuu.
Adăugați 1/2 din laptele fierbinte și bateți până se omogenizează.
Adăugați laptele rămas și bateți până se omogenizează. Se aduce la fierbere, se adaugă nucșoară, se reduce focul și se fierbe 10 minute. Poate fi folosit cald sau rece.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți 4 litri de apă la fiert.
Adăugați 2 linguri de sare. Blanch sparanghel până când doar licitație (1 minut) și scoateți la baie de gheață și reîmprospătare. Odată ce sparanghelul s-a răcit, scoateți-l din Baia de gheață și uscați-l.
Tăiați sparanghelul răcit în 1/
Tăiați partea superioară 1/2 în bucăți de 1/2 inch și puneți piesele deoparte.
Așezați jumătățile inferioare într-un robot de bucătărie și amestecați într-un piure fin.
Într-un bol de amestecare, amestecați sparanghelul purificat, bechamelul, sarea, nucșoara, parmezanul, ouăle și gălbenușurile. Se amestecă până se combină bine. Îndoiți ușor jumătățile superioare ale bucăților de sparanghel care fuseseră puse anterior deoparte.
Ungeți o tigaie bundt de 8 inci și acoperiți-o cu pesmet.
Se toarnă amestecul de sparanghel în tigaia bundt. Umpleți o tigaie de copt de 12 inci 2/3 umplută cu apă fierbinte.
Așezați tigaia bundt pe tava de copt, astfel încât bundt să stea în apa fierbinte. Așezați cu grijă tigaia (cu tigaia bundt) în cuptor.
Coaceți până când partea superioară a sformatio este maro aurie și o scobitoare înmuiată iese curată, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească 15 minute. Între timp, faceți fondata.
Se amestecă fontina rasă, smântâna grea și sarea și piperul într-o cratiță mică.
Se încălzește ușor, amestecând continuu, până când este neted și cremos.
A servi: întoarceți sformato pe o farfurie mare.
Tăiați în felii de 2 inci și așezați feliile pe farfurii de servire. Puneți fondata peste felii și serviți imediat.