Asparagus Saut

Asparagus Saut
Asparagus saut October ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 105 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sparanghel, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel și mazăre sote, Sparanghel si ridichi saut, și Pui Si Sparanghel Saut.

Instrucțiuni

1
Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sparanghel, ardei gras și ingredientele rămase și sotati 4 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SparanghelSparanghel
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista