Asparagus, Lox Și Frittata Stilton
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Asparagus, Lox & Stilton Frittata ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 889 calorii, 71G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $14.57 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână stilton, pătrunjel, lox și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Sparanghel La Grătar Și Ciuperci Cu Stilton, Asparagus Frittata, și Asparagus Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingrediente: 1 lb sparanghel, înjumătățit orizontal7 ouă1 cană Stilton sfărâmat4 oz lox, cubulețe1 / 3 cană ceapă tăiată cubulețe1 lingură Dill tocat1 lingură pătrunjel tocatsarepiper negru proaspăt măcinatulei de măsline + 1-2 lingură unt
Bateți împreună ouăle, somonul, ierburile de brânză și condimentele, lăsați deoparte. Într-o tigaie din fontă de 12 inci, încălziți uleiul și untul. Când este fierbinte, sotati sparanghelul și ceapa ceapa sunt translucide.
Adăugați amestecul de ouă. Înclinați ușor tigaia și întoarceți-o pentru a acoperi ingredientele din tigaie cu amestecul de ouă. Păstrați la foc mediu și gătiți până abia începeți să setați.
Puneți în cuptor aproximativ 10 minute sau până când blatul abia începe să se rumenească. Verificați pentru a vă asigura că este complet gătit lipindu-l cu un cuțit subțire. Continuați să coaceți dacă este cu adevărat curgător.
Scoateți din tigaie și slice.My gânduri:sunt pregătit pentru primăvară de la sfârșitul lunii octombrie. Am fost nespus de bucuros să găsesc niște sparanghel care era de fapt gustos și nu lemnos și fad. S-ar putea să fi cumpărat două kilograme din ea. Ouăle mă fac mereu să mă gândesc la primăvară, așa că am făcut acest deliciu eggy pentru cină într-o seară caldă, cu ingrediente pe care le aveam la îndemână. Ce, nu-i ai pe lox și Stilton la îndemână? Stoc! Pierzi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau