Asparagus Gremolata
Sparanghelul Gremolatan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 55 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sparanghel, piper, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Asparagus Gremolata, Sparanghel cu Gremolata, și Sparanghel cu Gremolata.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe de ulei de măsline și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un bici și se lasă deoparte.
Stropiți restul de 1 linguriță de ulei de măsline peste sparanghel.
Așezați sparanghelul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute sau până când este crocant.
Așezați sparanghelul pe un platou de servire și presărați uniform cu sare și piper.
Stropiți amestecul de lămâie-pătrunjel peste sparanghel.