Asparagus Amandine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sparanghel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Asparagus Amandine, Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi, și Păstrăv Amandine, Sparanghel Aburit Și Cartofi Noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți capetele dure de sparanghel. Gatiti sparanghelul in apa clocotita cu sare pentru a acoperi intr-o tigaie mare 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați migdale și sotati 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați sparanghel și ardei gras roșu; gatiti 3 pana la 5 minute. Aruncați cu suc de lămâie, sare și piper și serviți imediat.