Asigurați-Înainte De Partid Piure De Cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați să faceți piure de cartofi. Această rețetă face 20 de porții cu 163 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, boia de ardei, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Faceți Cartofi Piure Înainte, Faceți Cartofi Piure Înainte, și Faceți Cartofi Piure Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit fără stick.
Încălziți apa, untul, sarea de usturoi și sarea de ceapă până la fierbere într-un cuptor sau cratiță olandeză de 6 litri.
Adăugați cremă de brânză, lapte și smântână, amestecând până se dizolvă crema de brânză.
Se amestecă fulgii de cartofi, amestecând până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Întindeți amestecul de piure de cartofi în tigaia pregătită.
Se presară cu boia de ardei și se coace 1 oră sau până se fierbe în jurul marginilor și se rumenesc. Se acoperă cu slănină tocată și pătrunjel, dacă se dorește.
Încălziți 7 1/2 căni de apă cu unt, sare de usturoi și sare de ceapă. Înlocuiți 2 căni de lapte cu 1 (12 oz.) poate Pet lapte evaporat.
Sfat înainte de a adăuga boia și coacerea, amestecul de cartofi poate fi acoperit și păstrat la frigider până la 48 de ore.
Se presară cu boia de ardei și se coace conform indicațiilor de mai sus.