Asigurați-vă propriul Takeout caju pui sau carne de porc cu sos de portocale și orez Scallion

Asigurați-vă propriul Takeout caju pui sau carne de porc cu sos de portocale și orez Scallion
Asigurați-vă propriul Takeout caju pui sau carne de porc cu sos de portocale și orez Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 815 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, canola, orez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orange-caju pui și orez, Mai Bine Decât Takeout Orange Pui, și Mai Bine Decât Takeout Orange Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu sos, încălziți 1 1/2 căni din stoc și 1 lingură de ulei vegetal. Se aduce la fierbere și se amestecă orezul. Coborâți focul și aduceți-l într-o bulă, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 18 minute. Fluff cu o furculiță și se adaugă scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, feliați subțire puiul sau carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Tăiați broccolini sau broccoli și tăiați în bucăți sau flori de 2 inci. Aduceți 2 centimetri de apă la fiert într-o oală superficială sau o tigaie adâncă la foc mediu. Sareți apa și gătiți broccolini sau florete până când sunt fragede-crocante, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare în timp ce broccolini gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1/2 lingură de ulei și când începe să fumeze sau să se onduleze, adăugați puiul și rumeniți-l timp de 5 până la 6 minute, întorcându-l o dată, apoi transferați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie, amestecați ghimbirul și usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați tamari, marmelada și restul de 1/2 cană de bulion de pui. Glisați puiul, broccolini și caju în tigaie și amestecați pentru a se combina cu sosul. Se fierbe încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
BroccoliniBroccolini
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
CajuCaju
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
TamariTamari
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți amestecul de pui în feluri de mâncare, acoperiți cu o lingură de orez și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista