Asigurați-vă propriul Takeout caju pui sau carne de porc cu sos de portocale și orez Scallion

Asigurați-vă propriul Takeout caju pui sau carne de porc cu sos de portocale și orez Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 815 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, canola, orez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orange-caju pui și orez, Mai Bine Decât Takeout Orange Pui, și Mai Bine Decât Takeout Orange Pui.
Instrucțiuni
Într-o oală cu sos, încălziți 1 1/2 căni din stoc și 1 lingură de ulei vegetal. Se aduce la fierbere și se amestecă orezul. Coborâți focul și aduceți-l într-o bulă, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 18 minute. Fluff cu o furculiță și se adaugă scallions.
Între timp, feliați subțire puiul sau carnea de porc.
Tăiați broccolini sau broccoli și tăiați în bucăți sau flori de 2 inci. Aduceți 2 centimetri de apă la fiert într-o oală superficială sau o tigaie adâncă la foc mediu. Sareți apa și gătiți broccolini sau florete până când sunt fragede-crocante, aproximativ 3 până la 4 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mare în timp ce broccolini gătește.
Adăugați 1/2 lingură de ulei și când începe să fumeze sau să se onduleze, adăugați puiul și rumeniți-l timp de 5 până la 6 minute, întorcându-l o dată, apoi transferați-l pe o farfurie.
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie, amestecați ghimbirul și usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați tamari, marmelada și restul de 1/2 cană de bulion de pui. Glisați puiul, broccolini și caju în tigaie și amestecați pentru a se combina cu sosul. Se fierbe încă 1 până la 2 minute.
Scoateți amestecul de pui în feluri de mâncare, acoperiți cu o lingură de orez și serviți.