Asiatice Salata Verde Împachetări

Asiatice Salata Verde Împachetări
Salata verde din Asia împachetări ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 409 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. 263 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sos hoisin, scallions, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Asiatice Salata Verde Împachetări, Asiatice Salata Verde Împachetări, și Asiatice Salata Verde Împachetări pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
1 cap de salată Boston, frunzele separate, curățate și uscate într-o tigaie la foc mediu-mare, se adaugă uleiul vegetal și se sotează carnea de vită până se rumenesc. Se amestecă ghimbir, scallions, usturoi, sos de soia, fulgi de ardei roșu și hoisin și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Salată De UntSalată De Unt
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă alunele. Condimentează cu sare și piper și servește cald învelit în căni de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De SalatăFrunze De Salată
ArahideArahide

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocale, unt de mere, pucioasă și un precursor particular al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna precedentă, contribuind la dezvoltarea unor botrytis timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel vintage - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi ca sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul recoltelor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost îmbătrânit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista