Asiatice Pui Toppers
Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Toppers de pui din Asia ar putea fi un minunat lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 88 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de alune prăjite prăjite cu miere de jardiniere, jumătate de piept de pui, biscuiți ritz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați O oală cremoasă de pui și ciuperci cu Toppers de plăcintă cu Oală, Piept De Pui De Bază W / 4 Toppers Variație, și Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jumătate de castravete în 30 de felii. Tăiați puiul în 30 de bucăți.
Top crackers cu castraveți și pui.
Stropiți cu pansament; se acoperă cu ceapă și nuci.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.