Asiatice Pui Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit Asiatic. Această rețetă face 4 porții cu 754 calorii, 65g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pui broiler-friteuză, căței de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Slaw asiatic cu pui și arahide prăjite, Pui prăjit Asiatic Paleo cu ulei de Scallion, și Pui portocaliu în stil asiatic prăjit sub o cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și bulionul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sigilați și marinați la frigider 4 până la 8 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând 1/2 cană marinată.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie pentru pui sau tigaie. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute pentru ca puiul să reabsorbă sucurile. Aruncați pielea.
Adăugați 1/2 cană marinată rezervată la picăturile din tigaie (veți avea aproximativ 1/4 cană picături), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă amestecul de marinadă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute. Se amestecă uleiul de susan.
Tăiați puiul în sferturi.
Stropiți cu amestec de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.