Asiatice Pere Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta asiatică cu pere. O porție conține 440 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pere, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, și Chutney De Pere-Smochine Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați 2 căni de făină și sare.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu ghimbir ale, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si produse de patiserie aproape frunze parte a bolului. Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate. Formați în 2 runde aplatizate pe o suprafață ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil.
Se încălzește cuptorul la 500 F. Într-un castron mic, se amestecă restul de 1/3 cană de făină, zahărul brun și pudra de cinci condimente. Într-un castron mare, aruncați ușor pere și suc de lămâie; se presară cu amestec de zahăr brun și se aruncă din nou.
Pe suprafața ușor făinată, rulați o rundă de patiserie în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu capul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi și puneți-o în farfurie. Desfaceți patiseria și ușurați-o în farfurie, apăsând ferm pe fund și lateral. Umplerea lingurii în farfurie căptușită cu patiserie; punct cu unt.
Tăiați marginea superioară a patiseriei inferioare la 1/2 inch de marginea plăcii.
Rulați altă rundă de patiserie. Îndoiți în sferturi și tăiați fante, astfel încât aburul să poată scăpa.
Așezați patiseria peste umplutură și desfășurați; tăiați, sigilați și marginea flautului.
Periați blatul cu albus de ou.
Se presară cu zahăr granulat.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de prăjituri.
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin fante în crustă. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.