Slaw asiatic de ghimbir de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 293 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei de măsline, mere Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Asiatice Slaw Cu Sos De Arahide Ghimbir, Asiatice Slaw cu sos de arahide ghimbir, și Salată de varză asiatică cu sos de ghimbir de busuioc.
Instrucțiuni
1
Porniți blenderul și în timp ce rulează, adăugați unul câte unul prin tubul de alimentare, oțetul, ghimbirul proaspăt, usturoiul, pătrunjelul și maioneza și amestecați împreună până se formează o pastă netedă. Cu puterea încă pornită, turnați uleiul de măsline într-un flux subțire prin deschiderea de alimentare a blenderului. Reglați condimentele cu sare și piper,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ghimbir Proaspăt
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați împreună mere, varză și ceapă și amestecați suficient din pansament pentru a acoperi. Îndoiți ușor în majoritatea panelor de roșii, rezervând unele pentru garnitură. Gustați și reglați condimentele (sare și piper), dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se servește răcit, garnisit cu pene de roșii rezervate și cu pansamentul rămas pe lateral.
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.