Asiatice glazurate somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 385 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sos hoisin, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Asiatice Glazurate Somon, Asiatice Glazurate Somon, și Asiatice Glazurate Somon.
Instrucțiuni
1
Așezați zahărul, sosul de soia, sosul hoisin, ghimbirul, stropul de fulgi de ardei roșu, usturoiul și sucul de lămâie într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sos Hoisin
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când sosul formează o glazură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
4
Așezați fileurile de somon pe o tigaie pentru pui și ungeți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
5
Lăsați să stea 15 minute. Fierbeți-le până sunt fierte, aproximativ 8 minute, ungând din nou cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Scoateți somonul de pe foc și ungeți încă o dată cu glazura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Gust
8
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
9
Din noua carte de bucate legală Sea Foods de Roger Berkowitz & Jane Doerfer Copyright (c) 2003 de Roger Berkowitz & Jane Doerfer publicat de Broadway Books.Roger Berkowitz, președinte și CEO al Legal Sea Foods din 1992, a început să lucreze în piața de pește a familiei sale la vârsta de zece ani. El oferă frecvent opinia sa de expert cu privire la industria pescuitului pe segmentele de știri de rețea (CNN, CBS News, Eye on America, NBC Nightly News), a dat sfaturi culinare și demonstrații pe Today Show și Good Morning America, și prelegeri pe scară largă. El și soția sa, Lynne, locuiesc în Newton, Massachusetts.Jane Doerfer a fost coautor al cărții de bucate legale anterioare Sea Foods cu George Berkowitz. Este autoarea mai multor cărți de bucate, inclusiv Going Solo in the Kitchen. Edward Koren este un colaborator regulat la The New Yorker și a ilustrat o serie de cărți, inclusiv viața unui câine și cum să mănânci ca un copil. Locuiește în Vermont.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.