Asiatice Glazurate Coapse De Pui

Coapsele asiatice de pui glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos asiatic de usturoi chili, oțet de orez, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, și Asiatice-Glazurate Coapse De Pui.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, mierea, sosul de soia, uleiul de susan prăjit, sosul de usturoi chili, usturoiul și sarea într-un bol până se omogenizează.
Turnați jumătate din marinată într-o pungă mare cu fermoar din plastic; păstrați cealaltă jumătate a sosului.
Așezați coapsele de pui în punga care conține marinată, stoarceți tot aerul din pungă și sigilați. Se agită de câteva ori pentru a acoperi puiul; la frigider timp de 1 oră, întorcând punga o dată sau de două ori.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se toarnă cealaltă jumătate a marinadei într-o cratiță la foc mediu, se aduce la fierbere și se gătește timp de 3 până la 5 minute, amestecând des, pentru a îngroșa sosul.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada uzată.
Așezați coapsele de pui într-un vas de copt de 9x13 inci și ungeți cu 1/3 din marinata îngroșată din cratiță.
Coaceți 30 de minute, lipind încă o dată după 10 minute; un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă de pui ar trebui să citească 165 de grade F (75 de grade C).
Lăsați să stea 5 sau 10 minute; între timp, aduceți marinata rămasă la fiert timp de 1 sau 2 minute și serviți puiul cu marinata.
Se presara cu ceapa verde.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Foxen Ernesto Wickenden Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foxen Ernesto Wickenden Vineyard Chenin Blanc]()
Foxen Ernesto Wickenden Vineyard Chenin Blanc
Această viță de vie veche Foxen Chenin Blanc provine din Podgoria Ernesto Wickenden, plantată în 1966.