Asiatice Glazurate Coapse De Pui

Asiatice Glazurate Coapse De Pui
Coapsele asiatice de pui glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos asiatic de usturoi chili, oțet de orez, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, și Asiatice-Glazurate Coapse De Pui.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul, mierea, sosul de soia, uleiul de susan prăjit, sosul de usturoi chili, usturoiul și sarea într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Turnați jumătate din marinată într-o pungă mare cu fermoar din plastic; păstrați cealaltă jumătate a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
3
Așezați coapsele de pui în punga care conține marinată, stoarceți tot aerul din pungă și sigilați. Se agită de câteva ori pentru a acoperi puiul; la frigider timp de 1 oră, întorcând punga o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se toarnă cealaltă jumătate a marinadei într-o cratiță la foc mediu, se aduce la fierbere și se gătește timp de 3 până la 5 minute, amestecând des, pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada uzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
7
Așezați coapsele de pui într-un vas de copt de 9x13 inci și ungeți cu 1/3 din marinata îngroșată din cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Coaceți 30 de minute, lipind încă o dată după 10 minute; un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă de pui ar trebui să citească 165 de grade F (75 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 5 sau 10 minute; între timp, aduceți marinata rămasă la fiert timp de 1 sau 2 minute și serviți puiul cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
10
Se presara cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Foxen Ernesto Wickenden Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foxen Ernesto Wickenden Vineyard Chenin Blanc
Foxen Ernesto Wickenden Vineyard Chenin Blanc
Această viță de vie veche Foxen Chenin Blanc provine din Podgoria Ernesto Wickenden, plantată în 1966.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista