Asiatice Glazurate Coapse De Pui
Coapsele asiatice de pui glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 511 calorii, 46G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de susan asiatic, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, și Asiatice-Glazurate Coapse De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, mierea, sosul de soia, uleiul de susan prăjit, sosul de usturoi chili, usturoiul și sarea într-un bol până se omogenizează.
Turnați jumătate din marinată într-o pungă mare cu fermoar din plastic; păstrați cealaltă jumătate a sosului.
Așezați coapsele de pui în punga care conține marinată, stoarceți tot aerul din pungă și sigilați. Se agită de câteva ori pentru a acoperi puiul; la frigider timp de 1 oră, întorcând punga o dată sau de două ori.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se toarnă cealaltă jumătate a marinadei într-o cratiță la foc mediu, se aduce la fierbere și se gătește timp de 3 până la 5 minute, amestecând des, pentru a îngroșa sosul.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada uzată.
Așezați coapsele de pui într-un vas de copt de 9x13 inci și ungeți cu 1/3 din marinata îngroșată din cratiță.
Coaceți 30 de minute, lipind încă o dată după 10 minute; un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă de pui ar trebui să citească 165 de grade F (75 de grade C).
Lăsați să stea 5 sau 10 minute; între timp, aduceți marinata rămasă la fiert timp de 1 sau 2 minute și serviți puiul cu marinata.
Se presara cu ceapa verde.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc]()
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice, care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.