Asiatice Gazpacho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho Asiatic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 224 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată.
Instrucțiuni
Puneți ardeii iute într-un castron. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la foc mediu; ceapa verde se gătește până încep să se rumenească.
Adăugați usturoiul; gatiti pana devin aurii.
Se toarnă printr-o strecurătoare peste ardei iute; puneți uleiul de chili deoparte să se răcească.
Scoateți ceapa verde din strecurătoare și aruncați-o. Se toacă mărunt căței de usturoi și se lasă deoparte.
Într-un castron mare adăugați apă rece pentru a acoperi ceapa; lăsați să stea 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o oală mare de apă clocotită, roșii blanch 20 de secunde; scurgere. Clătiți sub apă curentă rece. Peste un castron, curățați-le, miez și semințe; se toacă fin carnea de roșii și se adaugă la ceapă. Se strecoară sucurile acumulate din castron; se adaugă la roșii și ceapă.
Într-un castron mic se amestecă împreună ghimbir, sos de pește și 2 linguri (25 ml) apă. Se strecoară printr-o bucată de pânză de brânză peste amestecul de roșii-ceapă, strecurând pentru a extrage sucul. Se amestecă castraveți, ardei (dacă se utilizează), mentă sau coriandru, suc de lămâie și ulei de chili până se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare. Subțire cu apă sau suc de roșii la consistența dorită. Se răcește 30 de minute sau până se răcește.
În tigaie uscată la foc mediu, prăjiți ardeii iute uscați până se întunecă, dar nu negri.
Transferați ardeii iute într-o râșniță de condimente (sau mortar și pistil) și măcinați la o pulbere rezonabil de fină.
Garnisiți gazpacho răcit cu pene de tei și frunze de ierburi.
Se servește cu pudră de chili prăjită pentru a condimenta după gust.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.