Asiatice Chiftele Împachetări
Asiatice chiftele împachetări este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 20 de porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, carne de vită măcinată, pene de var și sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Împachetări Cu Salată De Chiftele De Pui Asiatic La Cuptor, Împachetări cu spaghete și chiftele, și Asiatice Chiftele Sub.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mare, amestecați carnea măcinată cu usturoiul, șalota, sosul de pește, coaja de tei, sarea și piperul.
Rulați amestecul în bile de 2 inci.
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal până când strălucește.
Adăugați chiftelele și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți-o timp de 7 minute, până când este gătită.
Puneți fiecare chiftelă într-o frunză de radicchio sau salată și garnisiți cu menta.
Serviți ambalajele cu sos fierbinte și pene de var.