Asiatice Chiftele De Porc
Chiftele asiatice de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,76 USD pe porție. O porție conține 372 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos hoisin, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Asiatice chiftele de porc, Chiftele De Porc În Stil Asiatic – 3 Puncte, și Taitei Daikon și Broccolini cu chiftele asiatice de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă varza și se condimentează cu 1/4 linguriță de sare; gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați varza pe o farfurie pentru a se răci. Ștergeți tigaia, apoi adăugați restul de 1 lingură de ulei vegetal și ciupercile. Condimentează cu 1/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și gătește, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Transferați ciupercile pe farfurie cu varza pentru a se răci.
Bateți ușor ouăle și albușul de ou într-un castron mare.
Adăugați carnea de porc, scallions, usturoi, ghimbir, sos de soia, ulei de susan, zahăr și amidon de porumb.
Adăugați varza, ciupercile și câteva măcinări de piper și amestecați cu mâinile până când se combină (nu se amestecă prea mult). Umeziți-vă mâinile și modelați amestecul de carne în 18 bile (aproximativ 2 inci fiecare); aranjați foaia de copt pregătită.
Amestecați sosul hoisin, Sriracha, oțetul, zahărul și 1 lingură de apă într-un bol; puneți deoparte 1/2 cană pentru servire.
Periați chiftelele cu sosul rămas și presărați cu semințele de susan.
Coaceți până la fiert, 18 până la 22 de minute.
Serviți în frunze de salată cu sosul rezervat.
Fotografie de Christina Holmes