Asiatice carne de vită cu fata Bok Choy

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită asiatică cu Baby Bok Choy. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, baby bok choy, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Asiatice carne de vită cu fata Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați bok choy, ardei, jumătate de usturoi și 1 linguriță. ghimbir; se prăjește 1 min. Se amestecă bulionul; acoperi. Se fierbe la foc mic 3 până la 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Transferați pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
Combinați carnea, pansamentul, sosul de soia și usturoiul și ghimbirul rămas.
Încălziți aceeași tigaie la foc mare.
Se adaugă amestecul de carne; se prăjește 3 până la 4 min. sau până când carnea este gata. Puneți carnea și sosul peste legume.