Asiatice caramel aripi de pui
Asiatice caramel aripi de pui ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 440 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 319 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de coajă de scorțișoară, ceapă de primăvară, suc de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Asiatice Aripi De Pui, Asiatice Aripi De Pui, și Asiatice Aripi De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-o tigaie medie cu apă suficientă pentru a-l face să devină nămolos.
Se pune la foc mic și se aduce la fierbere, apoi se gătește până când ai un caramel chihlimbar închis (vezi sfatul, mai jos).
La lungimea brațelor, adăugați celelalte ingrediente, cu excepția puiului și a garniturii, și aduceți la foc mic, aveți grijă, deoarece va scuipa. După ce s-a liniștit puțin și aveți un sos gros, amestecați aripile până când sunt bine acoperite.
Se toarnă peste 100 ml de apă și se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, amestecând din când în când până când sosul are o consistență mai groasă, adăugați o stropire mai multă apă, dacă este necesar.
Reduceți focul și continuați să gătiți, acoperit, încă 15 minute, amestecând ocazional, până când aripile sunt lăcuite și fragede și sosul este foarte gros. Opriți focul și amestecați rapid jumătate din ceapa de primăvară, ghimbirul și ardeiul iute. Răsturnați aripile și sosul pe un platou. Împrăștiați cu garnitura rămasă și coriandrul și serviți cu var și orez suplimentar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.