Asiago-Pesto Piure De Cartofi

Asiago-Pesto Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi Asiago-Pesto. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână cartofi de usturoi prăjiți, pesto de busuioc, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Asiago Piure De Cartofi, Asiago piure de cartofi și Broccoli, și Pesto Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți laptele, apa și margarina până la fierbere. Se amestecă conținutul ambelor pungi de cartofi (din cutia de cartofi) doar până se umezește; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți cartofii în vasul de servire. Aruncați pesto deasupra cartofilor; se învârte cu lingura. Se acoperă cu ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista