Asiago Crupe
Reteta Asiago crupe ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 25 minute. Această masă de dimineață are 203 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, cremă de brânză de arpagic și ceapă, grâu de gătit rapid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fierbinte italiană cârnați și creveți cu nisip Asiago, Cârnați de creveți și Andouille cu nisip Asiago, și Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare; bateți treptat în grâu. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 12 până la 15 minute sau până se îngroașă.
Adăugați brânzeturile și piperul, amestecând până se topesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.