Asiago, cartofi și Gratin de slănină
Asiago, cartofi și Bacon Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, șobolani, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin de cartofi cu morcovi și Asiago, Zară Arpagic & Asiago Piure De Cartofi Gratin, și Gratin de cartofi cu Bacon și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când cartofii sunt aproape fragede.
Presărați cartofii uniform cu 1/4 linguriță de sare; puneți deoparte și păstrați la cald.
Încălziți o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați șobolani; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Presărați făină peste șobolani. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Adăugați treptat restul de 1 1/2 căni de lapte, amestecând cu un bici. Gatiti la foc mediu 9 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 linguriță sare, Asiago, arpagic, piper și slănină.
Aranjați jumătate din felii de cartofi într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă jumătate de sos de brânză peste felii de cartofi. Se acoperă cu felii de cartofi rămase și sos de brânză; se presară parmezan.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când brânza este bulbucată și ușor rumenită.