Ash-e-jow (supă de orz iraniană/Persană)

Ash-e-jow (supă de orz iraniană/Persană)
Ash-e-jow (supă de orz iraniană/Persană) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Supă De Năut Și Tăiței Cu Ierburi Persane, și Supă persană de tăiței și fasole-- Aash-e Reshteh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți bulionul de pui într-o oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu și sotati ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați orzul perlat în oală și amestecați timp de un minut. Se amestecă bulionul fierbinte de pui, turmericul, sucul de lămâie, pasta de roșii, sarea și piperul. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Orz De PerleOrz De Perle
Pasta De TomatePasta De Tomate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TurmericTurmeric
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Amestecați morcovii și continuați să fierbeți 30 de minute sau până când supa s-a îngroșat și morcovii și orzul sunt fragede. Dacă supa este prea groasă, adăugați apă fierbinte, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
OrzOrz
ApăApă
SupăSupă
5
Așezați smântâna într-un castron mic. Se toarnă încet 1/2 cană de amestec de supă fierbinte în smântână, amestecând constant. Adăugați treptat amestecul de smântână în oala cu supă, amestecând constant. Se amestecă pătrunjelul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
SmântânăSmântână
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu pene proaspete de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista