Arunca tort III

Arunca tort III
Dump Tort III necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 400 de calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dump Cake: ușor Potluck favorit cu amestec de tort și fructe de padure congelate, Dump Tort, și Dump Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Aruncați făina, zahărul alb, ouăle, 1/2 cană de unt sau margarină, sare, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, 1 linguriță de vanilie, nuci tocate și umplutură de plăcintă cu fructe într-un castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă împreună până la pufos zahărul cofetarului, 1/2 cană de unt sau margarină, 1 linguriță de vanilie și crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
VanilieVanilie
ZahărZahăr
2
Întindeți glazura deasupra tortului răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista