Arugula-Salată De Roșii

Arugula-Salată De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola-roșii. Această rețetă face 4 porții cu 65 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rucola pentru bebeluși, sare, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii și Rucola, Salată de rucola, porumb și roșii, și Salată de Avocado cu roșii și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, uleiul de măsline, muștarul Dijon, piperul și sarea într-un bol mediu; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați rucola, roșiile și ceapa; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista