Arta de a manca Carbonada lui la Gueuze

Arta de a manca Carbonada lui la Gueuze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați arta de a mânca Carbonade la gueuze. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 41 de fani. Dacă aveți la îndemână mandrină de vită, sare și piper, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați carbonadă de vită, Carbonade Flamande (Tocană Belgiană De Vită), și Clean Eating Umplute Peppers {Clean Eating Congelator Mese Carte De Bucate Giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați carnea de vită cu un prosop de hârtie și tăiați-o în bucăți de aproximativ 2 pe 2 inci, urmând cât mai mult posibil pauzele dintre mușchi. Într—o oală mare, grea, cu capac, rumeniți bine carnea în grăsime, lucrând în loturi pentru a nu răci tigaia prin aglomerare-timp de 30 de minute sau mai mult. În timp ce carnea se rumeneste, toacă ceapa grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți carnea rumenită într-un vas cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
La foc mediu, rumenim ceapa în oală, adăugând mai multă grăsime după cum este necesar, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați făina, amestecând-o cu grăsimea și gătind-o timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Adăugați berea în timp ce amestecați. Întoarceți carnea în oală și adăugați pachetul de plante, 1 linguriță de sare și măcinarea piperului, amestecând toate împreună. Carnea trebuie să fie aproape complet scufundată; dacă nu, adăugați mai multă bere (sau apă, bulion sau stoc). Gatiti la un balon foarte mic, plasand un difuzor de caldura sub oala daca este necesar si setand capacul mai mult sau mai putin intredeschis pentru a ajuta la controlul temperaturii. Gatiti carnea pana cand o frigaruie aluneca usor inauntru si, mai ales, afara—aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți carnea și aproximativ jumătate din ceapă cu o lingură cu fante; aruncați pachetul de plante. Îndepărtați cu grijă grăsimea din lichid. Fierbeți-l, dacă este necesar, pentru a-l reduce la consistența unei creme bogate, dar curgătoare. Întoarceți carnea și ceapa în oală și încălziți-le bine. Gustați și adăugați sare și puțin zahăr, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista