Arta de a manca Carbonada lui la Gueuze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați arta de a mânca Carbonade la gueuze. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 41 de fani. Dacă aveți la îndemână mandrină de vită, sare și piper, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați carbonadă de vită, Carbonade Flamande (Tocană Belgiană De Vită), și Clean Eating Umplute Peppers {Clean Eating Congelator Mese Carte De Bucate Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați carnea de vită cu un prosop de hârtie și tăiați-o în bucăți de aproximativ 2 pe 2 inci, urmând cât mai mult posibil pauzele dintre mușchi. Într—o oală mare, grea, cu capac, rumeniți bine carnea în grăsime, lucrând în loturi pentru a nu răci tigaia prin aglomerare-timp de 30 de minute sau mai mult. În timp ce carnea se rumeneste, toacă ceapa grosier.
Scoateți carnea rumenită într-un vas cald.
La foc mediu, rumenim ceapa în oală, adăugând mai multă grăsime după cum este necesar, aproximativ 12 minute.
Adăugați făina, amestecând-o cu grăsimea și gătind-o timp de 1 minut.
Adăugați berea în timp ce amestecați. Întoarceți carnea în oală și adăugați pachetul de plante, 1 linguriță de sare și măcinarea piperului, amestecând toate împreună. Carnea trebuie să fie aproape complet scufundată; dacă nu, adăugați mai multă bere (sau apă, bulion sau stoc). Gatiti la un balon foarte mic, plasand un difuzor de caldura sub oala daca este necesar si setand capacul mai mult sau mai putin intredeschis pentru a ajuta la controlul temperaturii. Gatiti carnea pana cand o frigaruie aluneca usor inauntru si, mai ales, afara—aproximativ 3 ore.
Scoateți carnea și aproximativ jumătate din ceapă cu o lingură cu fante; aruncați pachetul de plante. Îndepărtați cu grijă grăsimea din lichid. Fierbeți-l, dacă este necesar, pentru a-l reduce la consistența unei creme bogate, dar curgătoare. Întoarceți carnea și ceapa în oală și încălziți-le bine. Gustați și adăugați sare și puțin zahăr, după cum este necesar.