Arroz Con Pollo Bites

Arroz Con Pollo Bites
Arroz con pollo Bites este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 496 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de semințe de annatto, măsline, orez cu bob scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz Con Pollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mică combinați uleiul de măsline și semințele de annatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se încălzește la foc mediu-mic timp de 5 minute.
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară semințele din ulei și se aruncă semințele. Rezervați 1/2 cană de ulei pentru carnea de porc prăjită cu Rețetă de marinată Citrus Mojo și 1/4 cană pentru mușcăturile Arroz Con Pollo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Condimentează puiul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți 2 linguri de ulei de annatto într-o tigaie mare pe partea înaltă la foc mediu-mare. Se rumenesc puiul pe toate părțile și se transferă pe farfurie. La aceeași tigaie se adaugă restul de 2 linguri de ulei de annatto, ceapa, piperul și usturoiul și se sotează timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați orezul și gătiți încă 2 minute. Se amestecă bulionul de pui, se condimentează cu sare și piper, după gust și se adaugă puiul gătit. Acoperiți, întoarceți focul la minim și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pui FiertPui Fiert
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Felie de sus și de jos inch de pe fiecare patlagina. Se taie prin piele de sus în jos până la partea de jos pe fiecare parte a fiecărui plantain. Cojiți pielea în fâșii și feliați planta în felii groase de 1 inch. Prăjiți feliile de plantain 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți și scurgeți pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Încălziți uleiul la foc mediu-mare. Spargeți plantanele cu partea din spate a unei linguri mari de metal sau cu o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Puneți plantanele înapoi în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Se scoate pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
13
Combinați măslinele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un mini robot de bucătărie și pulsați până la măcinarea grosieră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
14
A asambla; puneți o linguriță de tapenadă de măsline pe un pătlagină prăjită. Sus cu o lingură de orez. Puneți o bucată de pui deasupra și puțin mai mult din tapenada de măsline, pentru garnitură. Repetați cu ingredientele rămase. Aranjați mușcăturile pe un platou de servire, presărați cilantro proaspăt tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista