Arroz con Pollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1049 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, sare, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz con Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul, ceapa sfărâmată, 1 cană de bulion de pui, bere, Delicioso Adobo, sos Worcestershire, 1/2 din cilantro și usturoiul într-o oală mare sau tigaie la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte să se răcească; odată ce se răcește și se lasă deoparte. Se strecoară bulionul într-un bol printr-o sită cu ochiuri fine, aruncând bucățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă bulionul într-o cană de măsurare și se adaugă apă pentru a face 4 căni de lichid. Întoarceți-l în oală sau tigaie și adăugați orezul, mazărea, morcovii, fasolea verde, ketchupul și sarea. Se amestecă bine și se aduce la fierbere.
Lăsați lichidul să se evapore chiar sub nivelul orezului, aproximativ 10 minute, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și complet gătit, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
5
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ardeii și restul de ceapă feliată și gătiți până sunt fragede, 8 minute. Tăiați carnea de pui gătită aruncând pielea și oasele și adăugați puiul la legume. Gatiti pana se incalzeste, 2-3 minute. Puneți orezul cu o furculiță și adăugați puiul și legumele în amestecul de orez. Se amestecă măslinele, se presară cu cilantro rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
Apă Pentru A Permite
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
7
Combinați toate ingredientele măsurate într-un borcan mic de sticlă cu un capac etanș și agitați pentru a amesteca. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 săptămâni.