Arroz con Gansos o Patos (orez cu gâște sau rațe)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Arroz con Gansos o Patos (orez cu gâște sau rațe) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $13.84 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1582 calorii, 90g de proteine, și 59G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, turmeric, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Gâște Pufoase De Crăciun, Turmă de salată de pui de gâște, și Brioșă trufată gâște la grătar cu biscuiți de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează rața cu sare și piper. Pune într - un 9-de 13-in. caserola de cel puțin 3 in. adânc și coaceți, cu pielea în sus, la 350 timp de 15 minute; se toarnă excesul de grăsime.
Transferați rața pe o farfurie și răzuiți picăturile într-o tigaie. Întoarceți rața în caserolă.
Se amestecă uleiul cu picături în tigaie și se adaugă ceapa-tocată "fino fino" - și usturoiul, tocat sau pus printr-o presă de usturoi și turmeric. Se rumenesc aproximativ 5 minute; se adaugă orez și se rumenesc 5 minute.
Într-o tigaie separată, aduceți consomm la fierbere și adăugați în tigaie care conține orez și ceapă, împreună cu frunza de dafin.
Se toarnă peste rața rumenită, răzuind orezul de pe carne în bulion, astfel încât să se gătească.
Adăugați ardei și pătrunjel și gătiți, neacoperit, la 350 timp de aproximativ 45 de minute. Nu amestecați! Prăjiți migdalele și amestecați chiar înainte de servire.