Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Orez Prăjit În Stil Columbian)

Rețeta Arroz Chino al Estilo Colombiano (orez prăjit în stil Columbian) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ceapă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 204 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui prăjite în stil columbian (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano), Pâine De Carne Umplută În Stil Columbian (Albondig Circulan Colombiano), și Carne con Chimichurri al Estilo Colombiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
dantelați pieptul de pui, 5 căni de apă și ingredientele rămase pentru stoc într-o oală medie. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu scăzut. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute. Opriți focul și lăsați puiul să se odihnească în oală timp de aproximativ 15 minute acoperit.
Se lasă să se răcească, se toacă și se lasă deoparte.
Încălziți untul și uleiul la foc mediu într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa tocată, usturoiul zdrobit, chimenul, coriandrul și ardeii. Gatiti aproximativ 5-8 minute sau pana cand legumele sunt moi.
Adăugați orezul gătit, puiul mărunțit, sosul Worcestershire și sosul de soia. Se amestecă bine și se gătește la foc mediu timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ouăle amestecate, mazărea, morcovii, ceapa verde, ceapa verde, mugurii de fasole și creveții.
Se amestecă bine și se gătește încă aproximativ 3 minute.
Transferați orezul într-un vas de servit și garnisiți cu coriandru proaspăt.