Arpagic de țară cu aragaz lent și cartofi zdrobiți de fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați arpagicul de țară cu aragaz lent și cartofii zdrobiți de fermă. Această rețetă face 12 porții cu 106 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână topper de cartofi cu cremă și arpagic, arpagic, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Piure De Usturoi În Stil Rustic, Cartofi De Fermă Cremoși Cu Aragaz Lent, și Cartofi Zdrobiți Cu Arpagic.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în jumătăți sau sferturi, după cum este necesar, pentru a face bucăți de dimensiuni similare.
Așezați în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Adăugați apă; se amestecă bine pentru a acoperi toate bucățile.
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore.
Mash ușor cartofii cu furculiță sau masher de cartofi. Se amestecă topperul de cartofi, amestecul de pansament (uscat) și arpagicul. Se amestecă jumătate și jumătate până când cartofii sunt consistență moale. Cartofii se vor menține la căldură scăzută până la 1 oră; se amestecă ocazional.