Arpagic de usturoi prăjit cu Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați arpagicul de usturoi prăjit cu Chile. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare rotunjită, ulei de arahide, acompaniament: orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Chile Prăjită-Rață Cu Usturoi, Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Chile, și Varză Napa prăjită cu usturoi, Chile proaspăt și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se vaporizează instantaneu la contact.
Adăugați ulei, învârtindu-se pentru a acoperi wok uniform și încălziți până când este fierbinte și doar fumând.
Adăugați arpagic și fulgi de ardei roșu și amestecați, lăsând arpagicul să se odihnească pe fundul și părțile laterale ale wok-ului câteva secunde între agitare, până când arpagicul este fraged și ușor rumenit, 2 până la 4 minute. Se amestecă sarea.